Inschrijven Pinksterseminar

  • Datum: 8 April 2018
  • Door: Ronald
Persoonlijke gegevens
Kyudo gegevens
Het kyudo pinksterseminar is alleen toegankelijk voor deelnemers die een basiskennis hebben van kyudo en minimaal zelfstandig een schot kunnen lossen op de Makiwara.
Vermeld hier de dojo waar u nu traint met de plaats en eventueel land.
Als u een graad heeft behaald bij de KRN of andere bond dan vragen wij u deze hier te vermelden.
Inschrijving
De kosten voor niet-leden van de KRN zijn 180 euro voor het seminar. Is deze prijs is inbegrepen het verblijf op accommodatie 'de slikken' en de maaltijden op zaterdag, zondag en maandag.
U bent welkom op 'de Slikken' vanaf vrijdagmiddag. Op vrijdagavond is er voor de aanwezigen een maaltijd. Deze kost 20 euro.
Op het Pinksterseminar worden bij het ontbijt en lunch broodmaaltijden geserveerd. 's-Avonds wordt er voor ons gekookt door onze vaste cateraar Adrianne. Zij zal aparte gerechten maken voor de deelnemers die vegetarisch willen eten. Om een goede indruk te krijgen van de verhouding vragen wij u voorkeur te geven of u een vegetarische maaltijd wilt.
Tijdens het Pinksterseminar kan er overnacht worden in de accommodatie / jeugdherberg 'de Slikken'. Dit is een eenvoudige accommodatie waar u met meerdere mensen op een kamer slaapt en gebruik maakt van gezamenlijke douche- en toiletvoorzieningen. U wordt hierbij ook verzocht om zelf een slaapzak en kussen mee te nemen. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een andere overnachtingsplek in de buurt te zoeken (bijv. in Westernieland, Pieterburen of Warffum). Omdat we bij het Kyudo seminar zoveel mogelijk dingen als groep willen doen vragen we u wel om tijdens alle maaltijden en in de avonden op 'de Slikken' aanwezig te zijn.