Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinksterseminar 2024 Warffum

Deelnemer Pinksterseminar 2024

Op 18 tot en met 20 mei is in Westernieland/Warffum het traditionele KRN Pinksterseminar gehouden. Of zoals de Sensei’s ons er dagelijks aan herinnerden het 38e Pinksterseminar. Er waren dit jaar 27 deelnemers, wat ietsje minder was dan de voorgaande jaren. 

Centrale Training, ALV en Renshi

Zoals het de KRN eigen is werd er ook op de eerste zondag van april weer een Centrale Training gehouden in Apeldoorn.

De dag begon met een Hitotsumato sharei uitgevoerd door Buitink sensei en van Zanten sensei. Er werd met weer met aandacht naar gekeken en was een mooi begin van de dag. 

5th International Kyudo Seminar in Nagoya

Nu het laatste KRN lid ook weer veilig geland en thuis is zit de trip naar Japan erop. Wat een reis is het geweest. Ongelofelijk mooi en succesvol.

In februari vertrokken 14 van de 99 KRN leden naar Japan voor het 5th International Kyudo Seminar en het 4th World Kyudo Taikai. Een grote groep en zeker als je het bekijkt ten opzichte van het totaal aantal leden.

Het seminar werd gehouden in de Nippon Gaishi Hall in Nagoya en was verdeeld in twee categorieën. Schutters tot en met 3e dan gingen naar het B seminar, en 4e dan en hoger naar het A seminar.

Uitslagen Shinsa Nagoya

De uitslagen van de examens die zijn afgenomen aansluitend aan het seminar in Nagoya zijn binnen. We hebben binnen de KRN 7 nieuwe graden. Allen van harte feliciteert !!

Centrale training 3 maart

Op 3 maart werd er in Apeldoorn een centrale training gehouden voor een wat kleinere groep Kyudoka's. Op dit moment zijn veel leden in Japan voor het internationale seminar en de bijbehorende examens, en daardoor was de opkomst wat lager. Desondanks stonden er afgelopen zondag 18 deelnemers in Apeldoorn klaar voor een training.